24.04.2018

Let's Work

Hortivalley en World Horti Center bundelen krachten. Op onze website vind je interessante vacatures en stageplaatsen binnen de glastuinbouw. Let's Work!

Het staat vast! Samen met HortiValley werken we aan de allersnelste weg naar de Nederlandse glastuinbouw voor starters en young professionals op de arbeidsmarkt. Hortivalley – opgezet om innovatiekracht, carrièrekansen, studiemogelijkheden en de veelzijdigheid van de nationale tuinbouw te tonen – gaat samen met World Horti Center verder onder de naam Let's Work. Op onze website vind je tegenwoordig onder de button Let's Work interessante vacatures en stageplaatsen binnen de glastuinbouw voor studenten en young professionals.

Daarnaast zullen we verhalen van jonge tuinbouwwerknemers delen, rechtstreeks vanuit het kloppende hart van de sector. Tuinbouworganisaties krijgen een welverdiend platform met dito bereik om te laten zien hoe dynamisch de sector is.

De redactie van HortiValley gaat verder onder de naam Career Team en is het aanspreekpunt voor vacatures en stageplaatsen. Het team werkt vanuit het World Horti Center, waar bedrijvigheid en innovatiekracht dichter bijeenkomen dan ooit. Naast het delen van de beste tuinbouwvacatures, stages en traineeships zetten we ons in om te laten zien hoe het is om als jongere te werken in de tuinbouwbranche.

Meer weten of vacatures laten plaatsen op Let’s Work?