Luiten Greenhouses participeert in World Horti Center - World Horti Center
18.01.2021

Luiten Greenhouses participeert in World Horti Center

En versterkt daarmee haar internationale marketingdoelstellingen

Luiten Greenhouses treedt met ingang van dit jaar toe tot World Horti Center. Zij verbinden zich voor drie jaar als participant aan ons centrum, waar ze zichtbaar zijn met een stand op de beursvloer en via de digitale kanalen. Daarnaast zullen ze participeren in de vele (online) bijeenkomsten, evenementen en komen zij in contact met onze internationale vakbezoekers. Luiten Greenhouses versterkt met deze samenwerking haar internationale marketingdoelstellingen.

Luiten Greenhouses is een totaalleverancier voor turnkey projecten. Het bedrijf richt zich daarbij op agrarische ondernemers en tuincentra. Via een stand op de beursvloer en via de website van World Horti Center toont het bedrijf haar meerwaarde binnen de glastuinbouw aan internationale bezoekers.

‘Luiten Greenhouses is trots om een plek in te mogen nemen binnen World Horti Center. Wij draaien al meer dan 30 jaar mee in deze branche en door ons te koppelen aan World Horti Center hopen we onze kennis en ervaring verder te kunnen bundelen met kwekers, investeerders en adviesbureaus. Daarnaast hopen wij ook op deze manier de jongeren nog enthousiaster te maken voor de mooie tuinbouwbranche en natuurlijk ons bedrijf!’, aldus Nico Luiten, directeur Luiten Greenhouses.

Over Luiten Greenhouses

Luiten Greenhouses is een dochter van de Luiten Group. De Luiten Group is een voortvarende en flexibele groep bedrijven, gevestigd in De Lier. Luiten Greenhouses gaat al 30 jaar doelgericht en onafhankelijk te werk als totaalleverancier, constructeur en installateur van tuincentra, tuinbouwprojecten, productiekassen, scherminstallaties en tuinbouwbenodigdheden. Door hun jarenlange ervaring, daadkrachtige werkwijze, up-to-date kennis en ondernemend vermogen, kunnen zij hun klanten een op maat gemaakte oplossing bieden. Hierdoor bieden ze volledige ondersteuning bij het realiseren van het project en dragen de verantwoordelijkheid voor het turnkey project.

Beeld: Directie Luiten Greenhouses. V.l.n.r.: Michel Saarloos, Nico Luiten en Richard Luiten
Note: foto is gemaakt in 2018