Met Nature’s Green Arena heeft World Horti Center een zuurstofrijke vergaderzaal - World Horti Center
27.06.2019

Met Nature’s Green Arena heeft World Horti Center een zuurstofrijke vergaderzaal

De nieuwste en meest zuurstofrijke vergaderzaal van World Horti Center is geopend!

World Horti Center wil altijd innoveren, ook op het gebied van vergaderen. Bijvoorbeeld door planten toe te voegen aan een vergaderruimte. En dan niet twee, of vijf, of tien, maar gewoon gelijk elfhonderd planten! En allemaal maximaal luchtzuiverend, natuurlijk. Samen met Nature’s Green, Air So Pure en Plant Totaal is er een unieke vergaderruimte gecreëerd door een drie meter hoge en acht meter brede NextGen Living Wall te installeren. De kick-off van deze ruimte, die nu officieel de Nature’s Green Arena heet, is donderdag 27 juni gedaan door Mark Zwinkels (World Horti Center), Robert van Aerts (Nature’s Green), Marco van Leeuwen (Air So Pure) en Mart Zwinkels (Plant Totaal).

Extra daglicht en zuurstof
De Nature’s Green Arena bevindt zich op een centrale plek in World Horti Center in een maar liefst elf meter hoge kas. Volop daglicht, een muur vol levende planten, het zorgt allemaal voor een stoot extra zuurstof en energie in deze ruimte. Ideaal voor seminars, meetings, scrumsessies, lunchbijeenkomsten of private diners.

Showkas
Naast vergaderruimte zal de Nature’s Green Arena ook dienst doen als showcase voor interieurbeplanters en klanten van de initiatiefnemers. In World Horti Center is op deze manier te zien hoe planten ingezet kunnen worden om vergader-, kantoor- en woonruimtes gezonder, aantrekkelijker en vooral groener te maken.

Opleidingsmateriaal
Tot slot functioneert de Nature’s Green Arena als lesmateriaal voor de leerlingen van de opleiding Bloem & Design van Lentiz/MBO Westland. Bovendien zullen de initiatiefnemers achter de NextGen Living Wall de leerlingen volgend jaar workshops geven in interieurbeplanting. De school gaat deze lessen opnemen in het lesprogramma.

Kortom, de inspirerende en zuurstofrijke Nature’s Green Arena verbindt onderwijs en ondernemingen in World Horti Center met innovatief en duurzaam gebruik van planten.

Uw vergadering in de Nature's Green Arena

Ook eens vergaderen in de meest zuurstofrijke vergaderzaal van World Horti Center?