Participant aan het woord: Air so Pure - World Horti Center
03.07.2018

Participant aan het woord: Air so Pure

Air So Pure is participant van het eerste uur en we vragen Marco van Leeuwen naar zijn ervaringen tot nu toe. Waar wil Air so Pure naar toe?

Wie is Air So Pure, waar staan jullie voor en wat is jullie core business?

Air So Pure is het merk in wetenschappelijk bewezen sterk luchtzuiverende kamerplanten. We willen graag de wereld groener maken en leefbaar houden. Onze core business is het vermarkten van een breed scala aan kamerplanten die over deze eigenschappen beschikt.

Jullie zijn participant van het eerste uur, hebben ook een kantoor in ons centrum. Waarom hebben jullie gekozen voor World Horti Center?

Onze oude locatie voldeed niet meer en we waren ervan overtuigd dat het een mooie nieuwe verzamelplek voor de internationale sierteelt zou worden. Dat is gelukt en we zijn erg blij dat we de stap genomen hebben.

Wat is de ervaring tot nu toe en waarin zien jullie nog verbeteringen. Waar wil je met Air So Pure naar toe?

Op wat verbeterpuntjes in de bouw na start na, zijn we zeer tevreden over de exposure die World Horti Center tot nu toe heeft en ook de eerste samenwerkings- en crossovers ontstaan. Het is mooi dat er intensief wordt samengewerkt met hogeschool Inholland en universiteiten Delft, Leiden en Rotterdam. We zouden graag zien dat er een campus van een hogeschool of universiteit bijkomt - op het nu nog lege terrein - naast World Horti Center. Een goede openbaar vervoer verbinding, in de vorm van een randstadrail of trein, mag daarbij niet ontbreken.