Participant aan het woord: Stolze - World Horti Center
24.09.2018

Participant aan het woord: Stolze

Stolze is participant in World Horti Center en we vroegen Maaike Rovers naar de ervaringen tot nu toe. Wat is de droom van Stolze?

Waarom kiest Stolze voor World Horti Center?

Als innovatief bedrijf in de tuinbouwbranche maken wij graag deel uit van World Horti Center, een plek waar wij ons kunnen presenteren en waar continu innovatie plaatsvindt. Het is voor ons door de unieke samenwerking en de professionele uitstraling dé plek om te bezoeken met onze klanten uit binnen- en buitenland. World Horti Center is voor ons echt een ontmoetingsplaats. Voor intern overleg maar ook om potentiële en bestaande klanten te ontmoeten tijdens de georganiseerde rondleidingen en evenementen.

Techniek is jullie passie, hoe zit dat precies?

Naast dat wij participant zijn, hebben wij ook de water- en elektrotechnische installaties mogen installeren in de onderzoeksfaciliteit van Demokwekerij Westland en een groot gedeelte van het gebouw van World Horti Center. 

Met name de watertechnische installatie in de onderzoeksfaciliteit is vanwege de vele afdelingen, die allen afzonderlijk geregeld kunnen worden, een complexe installatie. Hier hebben we echt maatwerk kunnen leveren en dit maakt het voor ons extra interessant om World Horti Center en de onderzoeksfaciliteit te bezoeken met klanten. We kunnen hier onze passie voor techniek in de praktijk laten zien.

Wat is jullie visie voor World Horti Center?

Onze visie voor World Horti Center is dat dit het belangrijkste innovatiecentrum en dé ontmoetingsplek wordt van de internationale glastuinbouw, waar nieuwe technieken, kennis en innovatie samen komen. We kunnen trots zijn op een plek als World Horti Center, waar allerlei soorten bedrijven, studenten en onderzoeksfaciliteiten zo nauw samenwerken. Samen komen we verder en dit centrum is daarvan het bewijs.