Rabobank Westland trotse partner van het World Horti Center - World Horti Center
01.12.2017

Rabobank Westland trotse partner  van het World Horti Center 

 Afgelopen week werd er nog een mooie wanddecoratie geplaatst in het Rabotorium ter symbolisatie van het partnerschap tussen Rabobank Westland en het World Horti Center.

‘Van oudsher is Rabobank nauw betrokken bij de glastuinbouw. Wij onderschrijven al jaren het belang van samenwerking en innovatie in de sector.  Wij ondersteunen daarom ook deze samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. De wisselwerking tussen deze partijen stimuleert de ontwikkeling en groei, zodat de Nederlandse tuinbouw een belangrijke speler blijft op mondiaal niveau. Voor de komende vijf jaar verbinden wij onze naam aan  het auditorium. Het hart van het centrum dat innovatie, demonstratie en educatie met elkaar verbindt.’ Aldus Hans de Leeuw, Directievoorzitter Rabobank Westland.

 

 

Het Nederlandse tuinbouwcluster kan mondiaal een grote bijdrage leveren aan de Health & Happiness van mensen. We stellen ons ten doel om oplossingen te bieden voor grote maatschappelijke thema’s, zoals water, voedselvoorziening, voedselveiligheid, welbevinden en duurzaamheid. In deze ambitie vinden Rabobank en World Horti Center elkaar volledig en versterken we elkaar. De realisatie van het Rabotorium in het hart van het World Horti Center is hiervan een tastbaar bewijs. Het is een multifunctionele ruimte geworden die het mogelijk maakt om evenementen, congressen en bijeenkomsten te houden die een bijdrage leveren aan de ambitie van de Nederlandse glastuinbouw en daarvoor zijn we de Rabobank erg dankbaar vertelt Mark Zwinkels van het World Horti Center.