Royal van Zanten neemt deel aan World Horti Center - World Horti Center
01.03.2018

Royal van Zanten neemt deel aan World Horti Center

De ambitie van World Horti Center sluit naadloos aan bij de ambities van Royal van Zanten, die medewerkers, innovatie en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

Het centrum geeft toegang tot nationale en internationale kwekers en ketenpartners en is gelegen in het kloppende hart van de Nederlandse tuinbouw. Hierdoor zijn de lijnen kort en dit geeft Royal van Zanten de gelegenheid om zich permanent te presenteren.

Voor productpromotie en introductie van nieuwe rassen wordt  de presentatie ingezet.
Dit gebeurt tijdens evenementen die in het loop van het jaar de revue passeren. Dit alles in samenwerking met mede-participanten. Aandacht wordt gegeven aan onze snijgewassen: Alstroemeria, Bouvardia, Charmelia®, Chrysant en Statice, de bolgewassen Lelie en Tulp en de potproducten Aster, Alstroemeria, Celosia, Chrysant, Multiflora en Potbouvardia.

Naast de presentatie van het bedrijf richting de markt biedt, het centrum kansen voor het aanspreken van potentiële nieuwe medewerkers. Royal van Zanten is continu op zoek naar talent en biedt ook volop stage-mogelijkheden, traineeships en vacatures in binnen- en buitenland.

 

“Wanneer de kans zich voordoet haken  wij aan bij innovatieve projecten en initiatieven. Samenwerken en verbinding zoeken is voor ons waar het om draait” vertelt Sjoukje Heimovaara, algemeen directeur Royal van Zanten. “We zijn op deze manier zichtbaar in het hart van de tuinbouw en verkleinen fysiek ook de afstand met onze klanten, potentiële medewerkers en ketenpartners in de regio Westland”.  

Over Royal van Zanten

Royal Van Zanten is een innovatief internationaal familiebedrijf met meer dan 150 jaar historie dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Wij verbeteren continu de genetica, creëren synergie in veredelings- en vermeerderingstechnologie en werken intensief samen met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen.