Samen bieden we kwaliteit van wereldklasse - World Horti Center
16.04.2019

Samen bieden we kwaliteit van wereldklasse

Geert Helderman is accountmanager bij Resideo, het nieuwe thuis van de producten van Honeywell Home. World Horti Center stelde hem 3 vragen.

Wat is Resideo?
Resideo komt voort uit Honeywell, dat een geschiedenis kent die helemaal teruggaat tot het einde van de negentiende eeuw. Onze producten en oplossingen bevinden zich in meer dan 150 miljoen woningen over de hele wereld –  en daar komen er elk jaar 15 miljoen bij.

Onder de vlag van Resideo behouden we het bekende en iconische Honeywell Home-merk  op al onze producten en oplossingen.  We blijven de beste mogelijkheden bieden om woningen en bedrijven comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter te maken.

Waarom is Resideo aanwezig in World Horti Center?
Binnen het bedrijf vertegenwoordig ik de agrarische sector. We voelen ons al meer dan vijftien jaar thuis in World Horti Center. Als kennis- en innovatiecentrum helpt World Horti Center om de koploperspositie van Nederland als glastuinbouwland te behouden en vergroten. Het is een groeiversneller. World Horti Center is een plek waar oplossingen bedacht worden voor wereldwijde maatschappelijke issues zoals water- en voedselvoorziening en de energietransitie. Daar kunnen wij met onze producten, beproefde oplossingen en een uitstekende service veel betekenen.

Wat laat Resideo zien in World Horti Center?
In World Horti Center vinden dé innovaties op mijn vakgebied plaats: klimaatregelingen in kassen. We laten hier zien dat Honeywell Home inspringt op nieuwe ontwikkelingen met direct toepasbare producten, bijvoorbeeld de Kombi Auto. Ook geef ik regelmatig praktische trainingen over onze regelkleppen en motoren als onderdeel van een goede klimaatregeling.

Honeywell Home-regelafsluiters en Centra-mengkranen zijn in duizenden tuinbouwkassen wereldwijd al een begrip, want deze bieden oplossingen voor productieverbetering, energiebesparing en CO2-reductie. Zowel World Horti Center als Resideo werken aan het welzijn en welbevinden van mensen. Samen bieden we kwaliteit van wereldklasse. Wat mij betreft komen er nog vele jaren bij.