Samenwerking RVO en bedrijfsleven in World Horti Center - World Horti Center
15.04.2019

Samenwerking RVO en bedrijfsleven in World Horti Center

Regelmatig ontvangen we via RVO buitenlandse delegaties en bezoekers die kennis willen maken met de belangrijke partijen in de tuinbouw. Om de samenwerking te intensiveren en een verdere kruisbestuiving te krijgen tussen overheid en bedrijfsleven, is Maurits van Dijk vanaf eind april een dag in de week aanwezig in World Horti Center. 

Maurits stelt zich voor: ‘Na het behalen van mijn bachelor Recht in 2010, ben ik naar China gegaan om Chinees te studeren aan de Beijing University of Technology. Vanaf 2011 was ik werkzaam in verschillende functies bij het Innovatie Attache Netwerk op de Nederlandse Ambassade in Beijing. Na 8 jaar in Beijing gewoond en gewerkt te hebben was het voor mij in 2018 tijd om terug te keren naar Nederland. In april 2018 ben ik begonnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland als Projectleider voor Inkomende bezoekers programma’s en uitgaande economische missies. Sinds april dit jaar is mijn functie ‘Programma Manager Partners for International Business’.

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de RVO-producten en diensten of wilt u weten hoe RVO kan helpen bij uw activiteiten, neem dan contact met mij op. Ik hoop u graag te spreken in World Horti Center!’

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is de uitvoerende organisatie van Ministeries. Ondernemend Nederland kan bij RVO terecht met vragen op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. De organisatie biedt producten en diensten aan zoals voorlichting en advies, financiële regelingen, wet- en regelgeving, netwerk en hulp bij het zoeken van zakenpartners in binnen- en buitenland.