Topsector T&U Innovation Prize : €25.000,- voor beste startup - World Horti Center
15.07.2021

Topsector T&U Innovation Prize

Maak kans op €25.000.- onderzoeksbudget, media-exposure en toegang tot kennis en faciliteiten voor jouw startup

Samen innovatief werken aan een duurzame tuinbouw. Dat is mooi! En dat wordt nu ook gestimuleerd vanuit Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, met medewerking van World Horti Center en HortiHeroes.

Als jij een startup hebt (of opricht) en werkt aan een product of service die zorgt voor ontwikkeling van de kringlooplandbouw, klimaatneutrale tuinbouw, verbeteren van de gezondheid en veiligheid van voedsel en/of duurzaam watergebruik in de tuinbouw, dan maak je kans op de Topsector T&U Innovation Prize. De winnaar hiervan ontvangt een kennisvoucher ter waarde van €25.000,- om zijn of haar concept verder te ontwikkelen in samenwerking met Wageningen University & Research.

Ook wordt er een publieksprijs uitgereikt. De winnaar hiervan ontvangt €1.500,- en een HortiTech Startup Membership van zes maanden. Daarmee krijg je toegang tot het netwerk, de kennis en de faciliteiten van innovatieplatform HortiHeroes en World Horti Center. En als je van innovaties in de tuinbouw houdt, ook deze zomer presenteert World Horti Center weer enkele tuinbouwinnovaties tijdens Summer Of Innovation.

Aanmelden kan t/m 15 augustus 2021 via onderstaande button:

Klik hieronder voor meer informatie over de Topsector T&U Innovation Prize: