Verkade Klimaat verlengt participatie bij World Horti Center - World Horti Center
11.02.2021

Verkade Klimaat verlengt participatie

De klimaatinstallateur realiseerden tegelijkertijd een nieuwe stand bij het ketelhuis van World Horti Center

Verkade Klimaat en World Horti Center tikten de glazen tegen elkaar op anderhalve meter, want het contract voor gezamenlijke samenwerking is met drie jaar verlengd. Verkade Klimaat realiseerde tegelijkertijd een nieuwe stand in bij het ketelhuis om de (online) bezoekers nog beter te tonen wat haar toegevoegde waarde is binnen de glastuinbouwsector. 

“Verkade Klimaat is een actieve partner vanaf de bouw van World Horti Center en heeft vorm gegeven aan de klimaatinstallatie van het pand. Dat zij zich presenteren bij het ketelhuis, waar letterlijk de energiehuishouding van het pand samenkomt, is meer dan terecht! We zijn ontzettend blij dat zo’n waardevolle partner betrokken is bij het centrum”, zegt Joep Hendricks, directeur World Horti Center.

Over Verkade Klimaat

Verkade Klimaat: zoekt simpelweg naar de beste en meest solide klimaatoplossing door middel van projecten. Daarnaast leveren zij slimme, nieuwe technieken aan klanten, waarna zij als vakidioten grondig hebben onderzocht welke technieken voor de klant efficiënt werken. Inmiddels draaien overal ter wereld uitzonderlijke afgeronde klimaatsystemen, dankzij Verkade Klimaat. Innoverend kan Verkade Klimaat zichzelf dus wel noemen en het bedrijf sluit daarmee goed aan bij de instelling van World Horti Center.