Wat mooi als je elkaar versterkt! - World Horti Center
31.05.2021

Wat mooi als je elkaar versterkt!

De samenwerking met Jiffy wordt verlengt en hun betrokkenheid binnen het Controlled Environment Growing-pavilion vergroot.

Jiffy werkt met haar klanten dagelijks aan innovatieve en duurzame groeioplossingen. Zo helpt Jiffy professionele telers en kwekers over heel de wereld om een bijdrage te leveren aan het voeden en mooier maken van de wereld. Deze doelstelling sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van World Horti Center. Door onze samenwerking te intensiveren kunnen we elkaar daar nog meer in versterken!

We zijn er dan ook bijzonder trots op om de samenwerking met Jiffy te verlengen en hun betrokkenheid binnen het Controlled Environment Growing-pavilion, dat momenteel ontwikkeld wordt, te vergroten. Chantal Oostvogels, Global Marketing Manager van Jiffy en Mark Zwinkels van World Horti Center ondertekenden het contract voor deze vernieuwde samenwerking.

Controlled Environment Growing-pavilion

In dit paviljoen worden bezoekers in een 360â—¦-experience ondergedompeld in diverse vraagstukken zoals het ontstaan van mega steden, klimaatverandering en de noodzaak voor voedselveiligheid en -zekerheid. Om vervolgens meegenomen te worden in totaaloplossingen die de tuinbouw biedt en verschillende teeltmethodes die er zijn.

Een van die teeltmethodes is de Indoor Farming. Deze teeltmethode is volledig controleerbaar, voorspelbaar, stuurbaar op smaak en inhoudsstoffen en maakt het mogelijk voedsel te produceren dichtbij de consument, zelfs op locaties met een extreem klimaat. 

Over Jiffy

Jiffy helpt telers en kwekers met innovatieve en duurzame groeioplossingen, om de wereld te voeden en mooier te maken. Met een breed assortiment van potten, pellets, kokosproducten, substraten en pluggen biedt Jiffy de beste oplossing voor elk gewas en proces ongeacht de bedrijfsgrootte.

Door goed te luisteren en kennis te delen, draagt Jiffy bij aan het verbeteren van de productkwaliteit en duurzame en efficiënte teeltmethodes. Samen met tuinbouwbedrijven van over de hele wereld gaan ze voor meer opbrengst en minder verspilling.