WHC zet haar deuren verder open - World Horti Center
07.06.2021

WHC zet haar deuren verder open

Wat is er mogelijk na de versoepelingen van 5 juni in World Horti Center?

Sinds afgelopen zaterdag zijn de coronamaatregelen wederom versoepeld. Goed nieuws, want dit betekent dat World Horti Center haar deuren weer wat verder kan openen voor internationale bezoekers.

Met de versoepelde maatregelen zijn er meer mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, vergaderingen en rondleidingen in World Horti Center. Ook is het weer mogelijk om gebruik te maken van ons take-away restaurant. Om ieders veiligheid te waarborgen, blijft het verplicht om bezoek van tevoren aan te kondigen per mail of via +31(0)174 385 600.

Wat is er mogelijk?

Events
Het is mogelijk om met 50 personen samen te komen in World Horti Center. Belangrijk hierbij is dat events van tevoren geregistreerd zijn en dat iedere bezoeker een gezondheidscheck een vaste zitplaats krijgt. Meer dan 50 personen ontvangen? Het is mogelijk om hybride- en online events te organiseren vanuit ons Rabotorium.

Vergaderen
Onze vergaderzalen hebben een aangepaste opstelling op 1,5 meter en bieden ruimte tot max. 14 personen. De spreekkamers achterin de kantoortuin kan met max. 4 personen vergaderd worden. Klik hier voor meer informatie over onze vergadermogelijkheden.

Tours
Rondleidingen door World Horti Center zijn conform de RIVM-maatregelen te boeken met max. 4 personen. Daarnaast zijn interactieve online tours met onbeperkt aantal deelnemers nog steeds beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over (online) tours.

Catering
Ons restaurant is dagelijks geopend voor take-away tussen 08:00 en 17:00 uur. Tussen 10:00 en 15:00 uur is onze keuken geopend, koffie en thee is de hele dag verkrijgbaar. Het is mogelijk om met max. 4 personen in het restaurant plaats te nemen op 1,5 meter van elkaar.

Event of vergadering organiseren?

Heb je vragen over bovenstaande of wil je een (hybride) event organiseren?