World Horti Center beperkt open - World Horti Center
20.12.2021

World Horti Center zeer beperkt open

Door de aangescherpte coronamaatregelen, zet World Horti Center in op online dienstverlening en is het pand zeer beperkt open voor kantoorhouders, werkplekgebruikers en participanten

Door de aangescherpte maatregelen die afgelopen zaterdag door de overheid zijn gecommuniceerd, zal de dienstverlening van World Horti Center met name online plaatsvinden. Daarnaast zullen we de lockdown benutten om de ingezette transitie van de eerste verdieping verder vorm te geven en verder te gaan met de verbouwing.

Voor kantoorhouders, werkplekgebruikers en participanten blijft de mogelijkheid bestaan om - met onderling voldoende afstand - te werken vanuit World Horti Center. 

Events & Tours
Het is mogelijk om online events te organiseren vanuit World Horti Center. Daarnaast bieden we interactieve online tours voor een onbeperkt aantal deelnemers aan. Voor meer informatie, neem daarover contact op met Team Events.

Click en Connect
Via het click en connect principe, blijven we graag met participanten en relaties in contact. Huidige participanten en bedrijven met een interesse in participatie, kunnen online kennismaken met Will Zuijderwijk. Hij vervult sinds 1 december de rol van accountmanager voor World Horti Center. Of met hem doorpraten over de mogelijkheden van participatie? Dat kan! Neem per e-mail contact met hem op. 

Online HortiXperience
De Online HortiXperience geeft via video's, het World Horti E-book en een online tour een inkijkje in de innovatieve Nederlandse glastuinbouw. Onze specialisten nemen je mee door alle thema's van deze sector, laten de innovaties zien en geven een uniek inkijkje in World Horti Center. Op deze manier blijven we internationale delegaties informeren over de kracht van de glastuinbouwsector. 

Heb je vragen over bovenstaande? Neem gerust contact met ons op.