World Horti Center lanceert vandaag Online HortiXperience - World Horti Center
14.04.2020

World Horti Center lanceert Online HortiXperience

Ontdek de wereld van de innovatieve, Nederlandse glastuinbouw in onze virtuele beleving.

Omdat het delen van kennis en het verbinden van partners in de tuinbouw ook in deze tijd belangrijk is, start World Horti Center vandaag met de unieke Online HortiXperience. Dit pakket van online diensten bestaat uit een Online Tour waarbij experts de bezoekers meenemen in een rondgang door World Horti Center en kennis delen over de duurzame en innovatieve glastuinbouwsector.

Het World Horti E-book geeft met handige informatie van tuinbouwbedrijven en -organisaties, interessante links en video’s een verdieping in de onderwerpen. Deze diensten zijn kosteloos via de website te bekijken.

De Online HortiXperience gaat nog verder: de bezoeker die na het bezoeken van de Horti Tour en het World Horti E-book nog meer tuinbouwexpertise zoekt, kan een online Q&A-sessie boeken met één van de experts en in contact worden gebracht met de ruim 130 toonaangevende bedrijven die aan World Horti Center verbonden zijn.

Hoe werkt de Online Tour? Via de website van World Horti Center vertellen de HortiXperts waarom de Nederlandse glastuinbouw zo succesvol is, welke innovatieve kasconstructies en -installaties er zijn en wat er in de All Climate Greenhouse én het onderzoekscentrum van World Horti Center gebeurt. Ook vertellen de experts over de kansen in de glastuinbouw voor jongeren en de toegevoegde waarde van de sector voor de grote maatschappelijke uitdagingen. De onderwerpen zijn in verschillende themavideo’s uitgewerkt.