World Horti Center verwelkomt participant Bosman Van Zaal - World Horti Center
10.09.2020

World Horti Center verwelkomt Bosman van Zaal

De Aalsmeerse experts in complete tuinbouwprojecten tekenden voor drie jaar actieve participatie.

Onlangs hebben Ben van der Heide en Ronaldt Thoen, beiden van Bosman Van Zaal uit Aalsmeer, een overeenkomst met ons getekend, waardoor ze de komende drie jaar als actieve participant verbonden zijn aan het kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector.

De producent en bouwer van tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland ontwikkelt haar projecten met behulp van slim geautomatiseerde 3D modellen en een moderne productiefabriek. Alle kennis van constructies, klimaat, E-installaties, irrigatie, logistiek en besturing zijn in één entiteit samengebracht. Door te participeren in het centrum, ontstaat er een breder draagvlak voor kennisoverdracht en kennisontwikkeling, die vervolgens wordt toegepast in nieuwe projecten. Bosman Van Zaal zal zich per 1 oktober in het gebouw gaan vestigen met een presentatieruimte, waarin de verschillende productgroepen worden gepresenteerd, maar waar ook uitleg wordt gegeven over specialiteiten van het bedrijf, zoals indoor farming en andere innovatieve producten.

Van visie tot oplossing

Bosman Van Zaal ontwikkelt, produceert en bouwt complete tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland. Het bedrijf is enkele jaren geleden ontstaan uit een samenvoeging van Bosman, een gerenommeerde kassenbouwer die binnenkort haar 100-jarig bestaan viert, en logistiek expert Van Zaal, die al vanaf 1968 internationaal actief is. De projecten van Bosman Van Zaal zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen en de laatste inzichten voor het duurzaam en efficiënt telen van voedingsmiddelen, sierteeltproducten en planten voor de cosmetische en farmaceutische industrie.