World Horti Center verwelkomt drie nieuwe participanten - World Horti Center
18.07.2019

World Horti Center verwelkomt drie nieuwe participanten

Welkom Genap, Valto en Holland Heater!

We mogen weer drie nieuwe participanten verwelkomen in World Horti Center. Het gaat om Valto en Holland Heater uit De Lier en Genap uit ’s-Heerenberg. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Tijd om even een voorstelrondje te maken

Natuurlijke gewasbescherming

“We werken graag samen”, aldus Thorben Looije, directeur bij Valto waar onder andere het innovatieve V10 wordt geproduceerd, een natuurlijk gewasbeschermingsmiddel tegen Pepino Mozaïek Virus in de tomatenteelt. “Bij World Horti Center zijn veel partijen actief waar wij graag mee willen samenwerken. Er komen veel potentiële relaties over de vloer. En bovendien vinden we dat we als Westlands bedrijf het World Horti Center moet steunen.”

Wateropslagsystemen

Ook Genap is enthousiast. “Voor ons is het World Horti Center een ideale locatie om onze oplossingen op het gebied van wateropslagsystemen te presenteren aan potentiële gebruikers. Daarom streven wij een actieve deelname na om een zo optimaal mogelijk resultaat uit de participatie te halen”, laat het bedrijf weten. Na de zomervakantie zal ook hun stand ingericht worden.

Duurzame recirculatieventilatoren

“World Horti Center is het ideale instituut om onze producten tentoon te stellen”, aldus Hans Koornneef, de commercial manager van Holland Heater. “We willen graag onze duurzame recirculatieventilatoren aan de vele internationale bedrijven en belangstellende tonen die World Horti Center bezoeken. Het is mooi dat we onze jarenlange kennis en ervaring in efficiënte verwarmings- en ventilatieproducten hier aan de kwekers kunnen laten zien.”

Toegevoegde waarde

Als kennis- en innovatiecentrum wil World Horti Center innovatieve bedrijven bij elkaar brengen. Deze drie participanten zijn absoluut van toegevoegde waarde voor ons pand en voor de bedrijven en partijen die al betrokken zijn bij World Horti Center. We zijn benieuwd wat er allemaal uit de samenwerking zal vloeien!