Investering in de toekomst - World Horti Center
12.03.2018

Investering in de toekomst

“Met elkaar de Nederlandse glastuinbouw op hoog en vooruitstrevend niveau houden en jong talent kennis laten maken met de branche,’’ is voor Certhon de belangrijkste reden om te participeren in World Horti Center.

Certhon neemt deel als participant van Demo-kwekerij op de jaarrond vakbeurs op de begane grond. Wendy Meijer vertelt namens het bedrijf dat het vooral een investering in de toekomst is. ‘De bedrijven op dit platvorm vormen gezamenlijk een compleet en krachtig aanbod van wat BV Nederland te bieden heeft op het gebied van techniek en toelevering in de glastuinbouw.”

“De bedrijven op dit platform vormen gezamenlijk een compleet en krachtig aanbod van wat BV Nederland te bieden heeft.”

“Wij ontwerpen en realiseren moderne kassen voor de glastuinbouw en zijn innoverend in de ontwikkeling van indoor farms en technische installaties. Met onze specialisten in huis verbinden wij constructie-, klimaat-, irrigatie- en elektratechniek met agronomie.

Mede door World Horti Center houden we de Nederlandse glastuinbouw op het hoge en vooruitstrevende niveau, waar we met zijn allen wereldwijd bekend om staan,’’ licht Meijer toe. “Bij evenementen zullen we onze stand bemannen zodat we ons als bedrijf kunnen pitchen, maar wij hebben ook geïnvesteerd in virtuele standbemanning. Zo is er 24/7 iemand op locatie aanwezig!”

De samenwerking met de scholen ziet Certhon ook als investering in de toekomst. “Door de studenten enthousiast te maken voor de branche zal de toekomst van de glastuinbouw versterkt worden.”

Geplaatst in Green Business Krant

Tekst: Sanne Bakker