Summer Of Innovation - World Horti Center
04.09.2020

Innovaties uitgelicht tijdens Summer of Innovation

Tijdens de Summer of Innovation bracht Duitstalig vakblad Gabot een bezoek aan World Horti Center. De verslaggever ligt in aparte artikelen de innovaties uit.

Tijdens de Summer of Innovation bracht Duitstalig vakblad Gabot een bezoek aan World Horti Center. De verslaggever ligt in aparte artikelen de innovaties uit. De Duitstalige artikelen zijn te benaderen via de links in de tekst. 

Expositie
Bezoekers kunnen een zomerlang de nieuwste innovaties en technieken bezoeken op de Summer of Innovation Expo. Gavita demonstreert de Wega LED, Van der Valk Horti Systems laat de ValkPoly+ zien. Ook is er aandacht voor indoor farming met Hortilux en GreenSimplicity, een geheel nieuw systeem voor nutriëntenmanagement met CELINE en kunnen bezoekers de Nanobubble Aeration van Royal Brinkman zien.

De Gier Drive Systems heeft de THG76R/RK Rackdrive unit op de tentoonstelling, Berg Hortimotive toont de spuitrobot MetoSWT en WPT Biobased laat zien dat er op verpakkingsgebied veel mogelijk is met de Bolayo, een volledig composteerbare pot. Van Iperen presenteert hun meststoffen-rekenprogramma, Van der Ende Groep laat bezoekers de Airmix van dichtbij bekijken en Pellikaan toont de QuteFruit, een mal waarmee telers groente en fruit in diverse vormen kunt laten groeien.

content afbeelding

De tekst linkt naar artikelen gepubliceerd in Gabot. Gepubliceerd augustus - september 2020