Rondleidingen - World Horti Center

Rondleidingen vinden corona volente plaats; binnen de geldende RIVM-richtlijnen. Bekijk hier onze maatregelen voor een veilig bezoek. 

HortiXperience - World Horti Center

content afbeelding

Tijdens een rondleiding door World Horti Center wordt u door een HortiXpert meegenomen door alle facetten van- en hypermoderne ontwikkelingen in de sector. De rondleiding door het kennis- en innovatiecentrum is een ware HortiXperience. U bezoekt het high-tech onderzoekscentrum met 38 verschillende teeltafdelingen, u wordt meegenomen langs de innovaties van meer dan 120 toonaangevende glastuinbouwbedrijven én u mag ook een kijkje nemen bij MBO Westland waar onderwijs en bedrijfsleven samen komen. 

De kosten bedragen €495,- (max. 20 deelnemers mits dit past binnen coronamaatregelen)

Online Tour - World Horti Center

content afbeelding

Tijdens een Online Tour neemt een HortiXpert de online bezoekers mee in de innovatieve en duurzame wereld van de glastuinbouw. Onze experts beschikken over een brede expertise en ervaring binnen de glastuinbouw. Tijdens de Online Tour is er ruimte voor interactie en is het mogelijk om vragen te stellen aan de HortiXpert. 

Prijs op aanvraag

TASTE & FEEL - World Horti Center & TomatoWorld

content afbeelding

De tour TASTE & FEEL is een combinatiebezoek met Tomatoworld en staat in het teken van proeven en beleven. Tijdens een rondleiding in World Horti Center worden vakbezoekers door een HortiXpert meegenomen door alle facetten van en hypermoderne ontwikkelingen in de sector. De rondleiding door het kennis- en innovatiecentrum is een ware HortiXperience; er wordt er een bezoek gebracht aan het high-tech onderzoekscentrum, u komt tijdens de 360 graden - experience in het I-Grow Pavilion alles te weten over indoor telen, u wordt meegenomen langs de vele innovaties die gedemonstreerd worden in de stands van toonaangevende glastuinbouwbedrijven én ook mag u een kijkje nemen bij de All Climate Greenhouse waar onderwijs en bedrijfsleven samenwerken aan de tuinbouw van morgen.

Na dit bezoek maakt u een transfer van 5 minuten naar Tomatoworld: een echte beleving waar u het high tech fieldlab voor data gedreven telen en robotisering bezoekt. Een specialist vertelt u hoe innovatief de Nederlandse telers hun producten kweken. U ziet hommels hun werk doen en u voelt het aangename klimaat waarin de tomatenplanten groeien. Als al uw vragen over de teelt zijn beantwoord komt u in de “snoepwinkel” van 40 verschillende tomatenrassen. Hier volgt uitleg over de karakteristieken en de gebruiksmogelijkheden van de verschillende rassen, en mag u zelf proeven welke tomaat uw voorkeur heeft.

De kosten voor deze combinatietour bedragen €795,- (max. 20 deelnemers mits dit past binnen coronamaatregelen)

Alle rondleidingen zijn uitsluitend op afspraak, neem contact met ons op voor meer informatie en het boeken van een van onderstaande rondleidingen.

Wilt u een rondleiding?

Neem contact met ons op