B2B trainings programma's

Continue training en opleiding van uw (toekomstige) medewerkers is belangrijk voor uw organisatie. Het is daarbij essentieel om de verbinding met de sector, de ontwikkelingen en innovaties te blijven houden. Demokwekerij Westland helpt u, en organisaties over de hele wereld, daar graag mee via diverse kennisoverdracht programma’s specifiek afgestemd op de uw behoeften.

Demokwekerij Westland en Lentiz | Cursus & Consult faciliteren kennisoverdracht door de juiste partijen bij elkaar te brengen, door organisatie van evenementen en uitvoering van trainingsprogramma’s in Nederland en het buitenland.

Trainingsprogramma’s worden samengesteld door combinatie van de juiste trainingsmodules op gebied van teelt, teelttechnologie en bedrijfskundige aspecten van glastuinbouw.

De programma’s kennen altijd een combinatie een theoretische uiteenzetting, praktische werkopdrachten en excursies. De uiteindelijke opzet en lengte van het programma is afhankelijk van de inhoudelijke wensen en het niveau van de klant, en loopt uiteen van: trainingen voor één dag tot een aantal maanden, is voor groepen of personen individueel, is in Nederland en/of het buitenland, focust zich op glastuinbouw introductie of zijn juist trainingen specifiek oor experts.

Teeltafdelingen van Demokwekerij Westland worden tijdens trainingsprogramma’s ingezet om de theoretische kennis in een praktisch perspectief te brengen en daarmee de kennis te visualiseren.

Opleidings-
programma op maat?

Neem contact met ons op