World Horti Academy - World Horti Center

World Horti Academy

Continue training en opleiding van uw (toekomstige) medewerkers is belangrijk voor uw organisatie. Het is daarbij essentieel om de verbinding met de sector, de ontwikkelingen en innovaties te blijven houden. World Horti Center helpt u, en organisaties over de hele wereld, daar graag mee via diverse kennisoverdracht programma’s specifiek afgestemd op de behoeften.

World Horti Center faciliteert kennisoverdracht door de juiste partijen bij elkaar te brengen, door organisatie van evenementen en uitvoering van trainingsprogramma’s in Nederland en het buitenland.

Trainingsprogramma’s worden samengesteld in samenwerking met onze partners, door combinatie van de juiste trainingsmodules op gebied van teelt, teelttechnologie en bedrijfskundige aspecten van glastuinbouw.

  • IntoTuinbouw

Een kennismaking met de tuinbouw. Een maandelijkse onboarding cursus voor de tuinbouw. Deze cursus van een week is speciaal gericht op mensen die in de tuinbouw (gaan) werken, maar de sector niet kennen.

  • Innovation Management Horticulture

Tijdens het programma leren de deelnemers succesvol en systematisch innoveren. Daarbij gaat het over het innoveren zelf als ook over hoe je het innoveren kan vormgeven binnen je organisatie. Innovation Management Horticulture is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van innovatieve bedrijven in de horti-sector, die regelmatig met new business development en innovatie te maken hebben.

  • Incompany training op maat

Dit bestaat uit een combinatie van theoretische uiteenzetting, praktische werkopdrachten en excursies. De uiteindelijke opzet en lengte van het programma is afhankelijk van de inhoudelijke wensen en het niveau van de klant, en loopt uiteen van: trainingen voor één dag tot een aantal maanden, is voor groepen of personen individueel, is in Nederland en/of het buitenland, focust zich op glastuinbouw introductie of zijn juist trainingen specifiek door experts.

Meer informatie?

Neem contact met ons op