Opleidingen

World Horti Center is een ontmoetingsplaats voor werkgevers en toekomstige werknemers. Hier leggen studenten (internationale) contacten en daarmee de basis voor hun verdere loopbaan.

De bedrijven in World Horti Center ontwikkelen samen met onderwijsinstellingen lesprogramma's die aansluiten bij de praktijk. Door het web aan samenwerkingsverbanden ontstaat een broedplaats voor talent waar regionale maar ook internationale studenten intensief en hoogwaardig worden opgeleid en begeleid. Bedrijfsleven en onderwijs creëren zo samen de basis voor de ideale horti business carrière.

MBO Westland biedt al haar onderwijs aan in World Horti Center. Met opleidingen in handel, zakelijke dienstverlening, techniek, groen, zorg en food spelen ze in op de wensen uit het bedrijfsleven.

Inholland biedt haar 2-jarige Associate degree programma aan in het World Horti Center. Zo kan een doorlopende mbo-hbo leerlijn rondom tuinbouwmanagement worden gerealiseerd. Op dit moment organiseert de hogeschool een Leergang Smart Horticulture in World Horti Center. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

Universitaire Greenport Hub HBO associate degree MBO opleidingen