Innovation Management Horticulture

Innovation Management Horticulture

Innovatie is een must, ook in de tuinbouw. Daarom organiseert World Horti Center dit najaar in samenwerking met de Rotterdam School of Management/Erasmus University de academische leergang Innovation Management Horticulture.

Tijdens het programma leren de deelnemers succesvol en systematisch innoveren. Daarbij gaat het over het innoveren zelf als ook over hoe je het innoveren kan vormgeven binnen je organisatie. Innovation Management Horticulture is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van innovatieve bedrijven in de horti-sector, die regelmatig met new business development en innovatie te maken hebben.

De leergang wordt gegeven door prof.dr.ir. Jan van den Ende, prof.dr. Stam en dr. Dirk Deichmann en na een succesvolle afronding van het programma ontvangen de deelnemers het certificaat “Innovation Management in Horticulture” van de Erasmus University.

Startdatum: In 2021 organiseren we een voorjaar- en najaar editie. De editie in het voorjaar start op 12 mei en in het najaar op 22 september
Tijd: zeven avonden van 17:30 - 21:30 uur, behalve de eerste van de reeks (12 mei en 22 september). Die starten eerder; om 16:00 uur en duren tevens tot 21:30 uur.

Data voorjaar: 12, 19 en 26 mei en 2, 9, 16 en 23 juni 2021

Data najaar: 22 en 29 sep en 6, 13 en 27 oktober en 3 en 10 november 2021

Frequentie: wekelijks op woensdag, inclusief licht diner.
Kosten: €2950,- per deelnemer, ex. BTW.
Locatie: World Horti Center, Naaldwijk

Let op: bedrijven binnen de CAO glastuinbouw kunnen voor deze leergang gebruik maken van de subsidie van Colland Arbeidsmarkt (vergoeding 60% van het deelnamebedrag).

Aanmelden kan via innovation@worldhorticenter.nl

Meer informatie over deze leergang ontvang je via de button.

Meer weten over B2B trainingen?

Ga naar World Horti Academy