Themapleinen - World Horti Center

Themapleinen

In World Horti Center zijn verschillende themapleinen te vinden. Voor deze pleinen werken wij samen met kennispartners en participanten, op deze manier bieden we altijd de laatste kennis en innovaties. Het eerst geopende themaplein is I-Grow, dit plein staat in het teken van indoor farming. Het volgende plein is in opbouw en opent binnenkort, dit plein heet Cultivation For Compounds en gaat over de teelt van cannabis voor inhoudsstoffen. Want wat kun je allemaal nog meer met dit product?

Beide thema’s hebben een bijbehorende 360 graden film die te zien is in onze Black Box. Deze films gaan dieper in op de thema’s en geven stof tot nadenken. Hierna kun je over het themaplein rondlopen en meer te weten komen over de bedrijven die schuil gaan achter het thema. Nieuwsgierig geworden naar de themapleinen boek een rondleiding en ervaar het zelf!

Nieuwgierig geworden naar het I-Grow paviljoen? Check via de knop hieronder wat je in deze beleving kunt leren over indoor farming.

Benieuwd naar het Cultivation For Compounds paviljoen? Via onderstaande knop kom je meer te weten over de invulling van dit thema.Send