Rabotorium - World Horti Center

Rabotorium

Het Rabotorium is een unieke conferentiezaal in het hart van de duurzame tuinbouw. Dit auditorium is inzetbaar voor evenementen en bijeenkomsten van alle soorten een maten. Deze ruimte wordt veelvuldig gebruikt voor het geven van presentaties aan grote groepen en is in te zetten als plenaire zaal voor evenementen, symposia, congressen en kennisbijeenkomsten. De volledige ruimte biedt plaats aan 266 personen en is van alle gemakken voorzien. Zo biedt de zaal de meest moderne audiovisuele middelen en hebben de luxe stoelen een vast werkblad en een eigen stroompunt. 

Het Rabotorium is tevens voorzien van een professioneel, hoogwaardig camerasysteem, waardoor we in deze conferentiezaal ook hybride events met online en fysieke deelnemers kunnen organiseren. Met hoogwaardige techniek wordt uw bijeenkomst professioneel met drie camerahoeken in beeld gebracht en is er volop mogelijkheid voor interactie met de zaal én online deelnemers. Een internationale spreker? Die brengen we gemakkelijk in beeld via ons eigen webinarplatform. Onze eventmangers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Het Rabotorium wordt vaak gebruikt in combinatie met het Ontvangstplein, het orchideeën plein of Plein Duijvestijn, voor een volledig verzorgt event. Gasten worden hier ontvangen en in de pauzes voorzien van een hapje en een drankje. Kortom: alle flexibiliteit voor de perfecte uitvoering van uw congres, seminar, college of evenement.

Het Rabotorium kan eenvoudig met tussenwanden verkleind of vergroot worden. Hierdoor zijn we flexibel in het aanpassen van de grootte en maken we hem eenvoudig geschikt voor het aantal gasten dat u verwacht. Of transformeren we de zaal, na de plenaire opening eenvoudig in 3 workshopzalen.

De ruimte biedt plaats aan respectievelijk 266, 161, 105 en 56 personen. Zie ook onderstaand overzicht. Elk deel van de conferentiezaal beschikt over een groot presentatiescherm, microfoon, WiFi en goede belichting.

content afbeelding

Verantwoord vergaderen in World Horti Center

World Horti Center volgt de maatregelen van het RIVM. Volgens deze richtlijnen is het mogelijk om in aangepaste opstelling met max. 52 personen te vergaderen in het Rabotorium.

Het Rabotorium is vernoemd naar haar sponsor:

Rabobank Westland