Rabotorium

Het Rabotorium is een uniek auditorium in het hart van World Horti Center en inzetbaar voor evenementen en bijeenkomsten van alle soorten een maten. Deze ruimte wordt veelvuldig gebruikt voor het geven van presentaties aan grote groepen en is in te zetten als plenaire zaal voor evenementen, congressen en kennisbijeenkomsten. De volledige ruimte biedt plaats aan 266 personen en is van alle gemakken voorzien om uw evenement te faciliteren.

content afbeelding

Zo biedt de zaal de meest moderne audiovisuele middelen en hebben de luxe stoelen ieder een vast werkblad en een eigen stroompunt. De ruimte kan met tussenwanden in drieën worden opgesplitst, daarmee plaats biedend aan respectievelijk 266, 161, 105 en 56 personen. Gebruik van het Rabotorium is ook uit te breiden met technische ondersteuning. Elk deel van het Rabotorium beschikt over een groot scherm, microfoon, WiFi en goede belichting.

Het Rabotorium wordt vaak gebruikt in combinatie met het Ontvangstplein, Expositieplein of Plein Duijvestijn waar gasten ontvangen worden en in de pauzes worden voorzien van een hapje en een drankje. Kortom: alle flexibiliteit voor de perfecte uitvoering van uw congres, college of evenement.

Het Rabotorium is vernoemd naar haar sponsor:

Rabobank Westland