Word onderdeel van World Horti Center - World Horti Center

Word onderdeel van World Horti Center

Verschillende voordelen

Huur jouw kantoorruimte, identity stand of hardware stand en word onderdeel van World Horti Center. In het kennis- en innovatiecentrum voor de internationale glastuinbouwsector komen jaarlijks zo'n 30.000 bezoekers, zij laten zich hier informeren en inspireren. Huur je als bedrijf een stand of kantoor dan ben je automatisch ook participant. Hiervoor krijg je naast bezoekers uit allerlei landen ook verschillende andere dingen terug, waaronder: 

  • Maandelijkse netwerkborrel Let's Connect;
  • Talentweek inclusief banenmarkt;
  • Let's Meet, het netwerkevent voor de glastuinbouw;
  • Participantenbijeenkomsten, exclusief voor jou.
content afbeelding

Kantoor huren?

Huur jouw kantoorruimte in het hart van de glastuinbouwsector. In World Horti Center werken ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid nauw samen aan een innovatieve sector. Door kantoor te huren profiteer je onder andere van dit netwerk. World Horti Center ligt centraal in Westland met een goede verbinding naar de A4 en de A20. In dit unieke pand zijn verschillende vergaderzalen aanwezig, een auditorium (het Rabotorium genoemd) en een mooi evenementenplein. Als kantoorhuurder, oftewel participant kun je hier tegen gereduceerd tarief gebruik van maken. Ook kun je een afspraak inplannen met relaties in ons restaurant of aan één van de vergadertafels in het pand. 

Meer weten over de verschillende ruimtes? Neem hiervoor contact op met onze accountmanager Will Zuiderwijk. 

content afbeelding
content afbeelding

Identity stand

Jouw eigen stukje museummuur als bedrijf! In een museum kijk je naar verschillende kunstwerken, in World Horti Center naar de nieuwste innovaties en technieken. Deze kun je als bedrijf o.a. tonen in een identity stand, zo'n stand is qua opzet vergelijkbaar met expositieruimtes in musea. Laat als bedrijf zien waar je voor staat, wat jou typeert. Dit kan doormiddel van video, een heldere afbeelding of gave innovatie. Wij zorgen voor een bord met meer uitleg en een verwijzing naar onze bezoekersapp. Via deze app komen onze bezoekers meer te weten over jouw bedrijf, de producten en ze kunnen contact met je opnemen.

Meer weten een identity stand? Neem contact op met Will Zuiderwijk onze accountmanager.

content afbeelding

Hardware stand

Wil je het groter aanpakken als bedrijf? Huur dan een hardware stand, hier heb je meer ruimte om producten, techniek of innovaties te laten zien. Denk aan een beurstand, maar zonder het zitje. Het draait allemaal om de producten, laat zien wat je in huis hebt. Inspireer en informeer bezoekers en laat zien waar jouw bedrijf goed in is, een echte showcase dus! 

Interesse in een hardware stand? Contact Will Zuiderwijk.

Tot snel in World Horti Center!

Send