Business Lounge - World Horti Center

World Horti Society:
Business Lounge

The Business Lounge is de netwerkclub binnen World Horti Society voor mensen en bedrijven die het verschil willen maken in en met de glastuinbouw. De ambitie? De meest relevante netwerkclub zijn in de internationale glastuinbouw. 

Maandelijks komen de leden van The Business Lounge bij elkaar (Corona Volente, uiteraard). De insteek van deze netwerkclub is nieuwe mensen ontmoeten, je netwerk vergroten en goede gesprekken voeren. Daarmee creëren we de ideale springplank voor nieuwe ideeën en nieuwe samenwerkingen die de glastuinbouw verder gaan helpen.

content afbeelding

Als lid van The Business Lounge ontvang je diverse voordelen. Zo heb je automatisch toegang tot het hele netwerk van de World Horti Society en de events van The Business Lounge. Je ontvangt ook een badge om te laten zien dat je trots lid bent van deze mooie club. Dit is direct je toegangsticket voor de maandelijkse borrels. Participanten zijn automatisch lid van The Business Lounge. Een bedrijfsaccount is 1000 euro per jaar om twee personen af te vaardigen.* Bij de eerste 10 leden brengen we persoonlijk een prachtig verspakket langs!

*Het is mogelijk om als particulier lid te worden voor een gereduceerd tarief van €500,- incl. BTW per jaar.

Vanwege de huidige situatie kunnen we geen fysieke samenkomsten organiseren. En juist deze samenkomsten zijn essentieel voor het netwerk binnen de Business Lounge. Zodra World Horti Center weer open kan voor bezoekers, informeren we over het programma van de Business Lounge.

Word lid van de Business Lounge

Ik wil lid worden