Genap

Al sinds 1951 is Genap een autoriteit op het gebied van wateropslag in de tuinbouw. Wij leveren en installeren complete watersystemen, zoals watersilo’s en bassins. 

De watersilo’s van Genap zijn wereldwijd bekend als een hoogwaardige, betaalbare oplossing voor de opslag van grote hoeveelheden water. Het modulaire systeem, met opslagcapaciteiten variërend van 5 m3 tot 2.000 m3, kan met enkel mankracht worden gemonteerd, zonder de hulp van bouwkranen of ander materieel. 

Het Genap waterbassin is speciaal ontwikkeld voor de directe opvang van regenwater via pompsystemen, kasdaken, bufferputten en dakgoten. Genap kan waterbassins op praktisch elke locatie en in elke gewenste grootte en vorm realiseren. De bassins worden voorzien van een foliemateriaal die het beste geschikt is voor de lokale condities. Bassinbekledingen tot 5.000 m2worden volledig in onze fabriek geproduceerd. Alleen bij nog grotere bassins lassen we de delen ter plekke aan elkaar. 

Zowel de watersilo’s als de bassins kunnen worden voorzien van afdeksystemen om algengroei, vervuiling en verdamping te voorkomen. 

Vanuit onze productielocaties met eigen montageteams in Nederland, Canada, Mexico, Kenia, en India en een uitgebreid dealernetwerk voorzien wij telers wereldwijd van onze oplossingen voor wateropslag.

Adres

Bezoekadres:

Goorsestraat 1, 7041 GA ’s-Heerenberg

Postadres:

Postbus 27, 7040 AA ’s-Heerenberg

E-mail Site Telefoon