Green Simplicity

Green Simplicity ontwikkelt en bouwt oplossingen voor Indoor en Vertical Farming, zowel kleinschalig voor onderzoek met de Research divisie als grootschalig met Green Simplicity Concepts. Sinds 2023 is Green Simplicity onderdeel van GreenV: een wereldwijde groep van toeleveranciers aan de tuinbouw.

De onderzoeksystemen van Green Simplicity Research stellen telers en veredelaars in staat om plantgericht onderzoek uit te voeren om de maximale potentie van gewassen te testen in een (volledig) gecontroleerde omgeving, met diverse variabelen zoals LED-verlichting, luchtvochtigheid, irrigatie, CO2 en temperatuur. Veel klanten passen deze inzichten vervolgens grootschalig toe.

Green Simplicity Concepts biedt oplossingen voor grootschalige indoor farming. Of het nu gaat om het opschalen van een deeloplossing, zoals klimaat of belichting in de kas óf de volledige controle in een geautomatiseerd meerlaags systeem voor telen zonder daglicht. De klant kan rekenen op een optimaal teeltsysteem, dat is afgestemd op de behoefte van het gewas.