Hoogendoorn Growth Management

Wereldwijde innovator in tuinbouw automatisering

Hoogendoorn ontwikkelt al meer dan 50 jaar duurzame en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor de wereldwijde tuinbouw. Deze oplossingen zijn geproduceerd volgens moderne methoden.

Met de next generation iSii, iSii compact en Work-IT behaalt u maximale oogst per m2 in elk klimaat, wereldwijd. Onze betrouwbare en innovatieve producten leveren een bijdrage aan duurzaam gebruik van water en energie.

De next generation iSii proces computer regelt alle klimaat-, irrigatie- en energieinstallaties in elk kastype, overal ter wereld. Dit gebruiksvriendelijke systeem beschikt over geavanceerde functies zoals voorregeling, zelflerende verwarmingsregeling en een proactieve regeling voor weersverwachting die anticipeert op veranderende weersomstandigheden.

De gebruiksvriendelijke iSii compact regelt de watergift binnen en buiten de kas en beheerst het kasklimaat. De starttijd, frequentie en duur van de watergift kan worden ingesteld op basis van de waterbehoefte van de plant.

Work-IT combineert real-time informatie over onder andere personeelsprestaties, planning,

salarisadministratie, kwaliteit, voorraad en ziekten en plagen. Hierdoor krijgt u grip op arbeid, productie en de gezondheid van het gewas.

Hoogendoorn heeft haar hoofdkantoor in Vlaardingen en lokale kantoren in Frankrijk, China, Canada en Mexico. Wij werken nauw samen met een sterk partnernetwerk. Hoogendoorn levert naast bedrijfsspecifieke automatiseringsoplossingen een compleet pakket aan servicegerichte diensten, zoals lokale onderhoudsservice, 24-uurs helpdesk en gebruikers-en teeltgerichte trainingen.

Adres

Bezoekadres:
Westlandseweg 190
3131 HX  Vlaardingen

Postadres:
Postbus 108
3130 AC  Vlaardingen

E-mail Telefoon