Hortilux Schréder

Hortilux Schréder is dé leverancier voor totaaloplossingen in groeilicht voor de glastuinbouw. Wij zijn ontwikkelaar en fabrikant van speciale en energiezuinige groeilichtarmaturen, zowel Led als HPS. We hebben klanten over de hele wereld.

Hortilux kijkt op een andere manier naar groeilicht, waarbij het rendement per m2 van de klant centraal staat. Wij zijn dé specialist voor totaaloplossingen in groeilichtsystemen waarbij advies, ontwerp, installatie en service naadloos op elkaar aansluiten. Het startpunt om uw situatie en wensen te vertalen in een optimale groeilichtoplossing dat uw rendement per m2 verhoogt. Het digitale platform HortiSense geeft de kweker volledige controle over de gehele installatie en het teeltproces. Overal en altijd.

Hortilux Schréder is onderdeel van Dool Industries, een holdingmaatschappij met vestigingen in Nederland, Canada en Rusland. Het bedrijf is opgericht in 1975 en eigenaar van Hortilux Schréder, Agrilight, PL Light Systems, OEC en AP Nederland. Dool Industries heeft 200 medewerkers met het hoofdkantoor in Monster.

Adres

Vlotlaan 412
2681 TV  Monster

E-mail Telefoon