Jiffy Group

Wij zijn Jiffy. Onze klanten vinden bij ons de voedingsbodem voor het vermeerderen en kweken van planten. Wij willen het voortouw nemen in innovatie en dienstverlening bij duurzame oplossingen voor plantenteelt, om de wereld gezonder en mooier te maken. Om dat te bereiken stimuleren en maken we groei mogelijk door een cultuur van klantgerichtheid, partnerschap en creativiteit.

Wereldwijd delen we onderzoek met kwekers, universiteiten en andere belangrijke spelers in de sector. Daardoor kunnen we innovatieve, op bewijs gebaseerde oplossingen voor kwekers ontwikkelen. Elke dag opnieuw leren we meer over de wijze waarop planten gedijen, en hoe we de beste groeiomgeving voor hun wortels kunnen scheppen.

Onze deskundige, gedreven en betrouwbare medewerkers produceren Jiffy potten, Jiffy pluggen, Jiffy pellets, Jiffy kweekzakken, Jiffy kweekblokken en Jiffy substraatmengsels. Met deze producten helpen we kwekers bij het vinden van de juiste oplossing voor hun gewassen.

We richten ons vooral op het aanbieden van turfarme en -vrije producten, met bestanddelen als schors, cocochips, en houtvezels. Dankzij onze strategisch gelegen productievestigingen kunnen we klanten over de hele wereld doelgericht van dienst zijn.

Jiffy helpt graag om betere resultaten te boeken. Samen kunnen we voortdurend verbeteren, innoveren en aan gemeenschappelijke doelen werken. Door onderzoek, betrokkenheid en passie, kunnen we samen groeien.

Laten we samen duurzame groeimiddelen voor planten ontwikkelen.

Adres

Bezoekadres:
Lindtsedijk 20A
3336 LE Zwijndrecht

Postadres:
Postbus 199
3330 AD Zwijndrecht

E-mail Telefoon