LetsGrow.com

LetsGrow.com is hét online platform voor de registratie en analyse van alle teelt- en managementinformatie binnen de glastuinbouw. Door het samenbrengen van klimaatgegevens, plantgegevens en beeldmateriaal is LetsGrow.com een krachtig hulpmiddel voor de gehele keten, zowel in de sierteelt als in de groenteteelt.

Al sinds 2000 verzamelt LetsGrow.com data uit verschillende bronnen, zoals klimaatcomputers (ongeacht welk merk), sensoren, software van verkooporganisaties, machines etc. Met behulp van slimme toepassingen van onszelf en andere partijen (zoals teeltadviseurs en onderzoekers) wordt de data waardevolle informatie. In combinatie met een duidelijke weergave van deze gegevens kunt u teeltbeslissingen ondersteunen op basis van onafhankelijke data en kunt u uw bedrijfsvoering verregaand optimaliseren.

Bedrijven met verschillende teelten of locaties (waar ook ter wereld) gebruiken LetsGrow.com om interne gegevens te combineren en te vergelijken met het optimaliseren van de teelt en de bedrijfsvoering als doel. Daarnaast is LetsGrow.com het platform voor het (gecontroleerd) delen van data met bijvoorbeeld collega telers, adviseurs, onderzoekers en studenten. Ook bedrijven die data genereren of nodig hebben, kunnen aansluiten op het platform.

Onderzoeksinstellingen kunnen bijvoorbeeld onderzoekers, telers en teeltadviseurs met een proef mee laten kijken en teeltadviseurs kunnen op een gemakkelijke manier de teeltvoortgang en teeltstrategie van meerdere klanten van afstand inzien.

LetsGrow.com brengt op deze manier alle professionals uit de gehele keten bij elkaar op 1 platform waarbij u als teler volledig in control blijft over uw data.

Adres

Bezoekadres:
Westlandseweg 190
3131 HX  Vlaardingen

Postadres:
Postbus 108
3130 AC  Vlaardingen

E-mail Site Telefoon