Royal Brinkman

Royal Brinkman is ‘de global specialist in horticulture’; een wereldwijde tuinbouwtoeleverancier, adviseur en installateur met gespecialiseerde kennis van de professionele tuinbouw. Royal Brinkman exporteert naar meer dan 100 landen en is actief in 13 landen van waaruit lokale teams betrouwbaar een breed assortiment van ongeveer 30.000 producten leveren aan telers; local-for-local. Ook beschikt Royal Brinkman over teams met ervaren, toegewijde specialisten. Als persoonlijk kennispartner staat Royal Brinkman dicht bij de teler. Door al haar kennis, garandeert Royal Brinkman haar klanten een compleet advies die tot verbetering in het teeltproces leidt.

Royal Brinkman streeft naar een betere en duurzame toekomst van ondernemers in de bedekte tuinbouwsector wereldwijd. Dit doet ze door het continu bieden van kennis, kunde, producten en innovatieve oplossingen, en door de verbinder te zijn. Royal Brinkman breidt voortdurend haar netwerk met waardevolle partners uit, zodat ze haar belofte, telers wereldwijd te kunnen ondersteunen, kunnen borgen.

Royal Brinkman ontwikkelt nieuwe producten en innovaties door telers, leveranciers en andere instanties in de tuinbouwsector met elkaar in contact te brengen. Let’s improve together is de manier waarop Royal Brinkman opereert. “Samen kijken we vooruit en anticiperen we op toekomstige ontwikkelingen: met verbetering als doel, al meer dan 135 jaar lang.

Adres

Postadres:
Postbus 2
2690 AA  ‘s-Gravenzande

E-mail Telefoon