TTA

Bij indoor farming gaat het er niet alleen om te voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook om de bronnen van de toekomst veilig te stellen. Daarom ontwikkelt TTA hightech automatiseringsapparatuur voor indoor farming en CEA-faciliteiten – om de groeiende bevolking duurzamer te helpen voeden.

We voorzien indoor farms van de nieuwste technologieën voor het zaaien, verplanten, selecteren en oogsten van planten om gezonde en uniforme gewassen te garanderen. Intern transport wordt gedaan door autonome mobiele robots van Lowpad. Geautomatiseerde indoor farms resulteren in lagere productiekosten, planten van hogere kwaliteit en een hogere opbrengst.

Vanuit onze vestigingen in Nederland en Amerika werken we wereldwijd samen met onze klanten als één team met een gedeelde ambitie om buitengewone resultaten te behalen en onze sector opnieuw te definiëren. Sinds onze oprichting in 1996 staan we bekend om onze baanbrekende innovaties en we zijn er trots op dat we het hoogste niveau van automatiseringsoplossingen in de sector handhaven.

Adres

Van Beukelaarweg 45
2971VL Bleskensgraaf

Site Telefoon