Van der Ende Group

Van der Ende Group is innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek.

Al meer dan 35 jaar produceren en leveren we een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties.

We bieden specialistisch advies en snelle uitgebreide technische dienstverlening aan de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en overheid. Onze vele innovatieve producten worden wereldwijd afgenomen. Van der Ende Group levert kwalitatief hoogstaande producten voor verschillende afzetmarkten over de hele wereld (tuinbouwsector via dealers/installateurs). Ook de sterke eigen merken worden wereldwijd verkocht. Of het nu een levering van pompen naar Amerika of het plaatsen van een RO-installatie in Australië betreft, Van der Ende Group heeft de logistieke mogelijkheden om dit tot in de puntjes te verzorgen.

Van der Ende Group: Improving Your Business

Adres

Aartsdijkweg 23

2676 LE Maasdijk

Nederland

E-mail Site Telefoon