Van Iperen

Groeispecialist sinds 1921

Al generaties lang zorgt Van Iperen als Nederlands familiebedrijf met haar klanten voor de groei van gezonde én renderende gewassen. Op een manier die goed is voor mens, dier en plant. Van Iperen deelt de passie voor de groei van gewassen met haar klanten. Het bedrijf begeleidt klanten bij een integrale aanpak om gewassen te voeden, versterken en beschermen. Dankzij unieke kennis fungeert de organisatie als toonaangevende kennisbank voor agrarisch Nederland.

Het voeden, versterken en beschermen van uw gewas staat bij Van Iperen centraal. Daar ligt onze kracht. Wij initiëren voortdurend onderzoek voor én met klanten om antwoord te geven op vragen uit de markt.

Daarmee bieden wij oplossingen voor teeltproblematiek. Uniek is onze geïntegreerde keten van productie, transport en kennis. Onze vloeibare enkelvoudige meststoffen voorzien in een behoefte en zijn niet meer weg te denken uit de tuinbouw. Wij ontzorgen klanten met onze kennis en verregaande automatisering zoals de niveaumeting en ons meststoffenrekenprogramma.

 

Wilt u weten hoe u meer rendement haalt uit uw gewas? Neem dan contact op met Kristel Maas, sectormarketeer tuinbouw.

Adres

Smidsweg 24
3273 LK  Westmaas

E-mail Telefoon