Contact - World Horti Center


Ons adres

World Horti Center
Europa 1
2672 ZX  Naaldwijk, Westland

T +31 174 385 600
E info@worldhorticenter.nl 

Openingstijden

Vanwege de lockdown is World Horti Center beperkt open voor bezoek. Lees daarover meer op deze pagina.

De openingstijden zijn:

maandag   08.00-17.00 uur
dinsdag      08.00-17.00 uur
woensdag  08.00-17.00 uur
donderdag 08.00-17.00 uur
vrijdag        08.00-17.00 uur
zaterdag en zon- & feestdagen gesloten

Maatregelen rondom Coronavirus

Om uw veiligheid en dat van anderen te waarborgen vragen we u om uw bezoek tijdig aan te melden. Daarnaast zijn onze bezoekers verplicht om een geldig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een bewijs dat je bent herstelt van corona te tonen. Bekijk ons protocol via onderstaande button.

Over ons

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in World Horti Center. Kom in contact met:

Routebeschrijving 

Let op: World Horti Center is niet aangegeven op de borden, wel is het gebied waar World Horti Center zich bevindt aangegeven, Greenport Horti Campus.

Navigatie: Ons adres is Europa 1, 2672ZX in Naaldwijk. Omdat dit een relatief nieuw aangelegd gebied is, is ons adres niet in ieder navigatiesysteem bekend. In dit geval kunt u navigeren naar Zandheullaan 1 te Honselersdijk. Het beste kunt u navigeren naar World Horti Center via Google Maps

Parkeren: ons terrein beschikt over 300 parkeerplaatsen, waarvan 8 speciaal zijn voorzien van laadpalen voor het opladen van elektrische auto's. Deze palen zijn geschikt voor elke elektrische auto. Bezoekers kunnen eenvoudig gebruik maken van deze palen. Vooraf reserveren is niet nodig. De palen vindt u aan de linkerkant, als u via de hoofdingang ons terrein oprijdt. 

Meer weten?

Lees meer over de initiatiefnemers