Onderzoek

Onder het dak van World Horti Center kom je ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid tegen. Aan ieder van deze vier O’s is een partij te koppelen, in het geval van onderzoek is dit Vertify.

Home / Studeren / Onderzoek

Research is the key to future innovation

Onder het dak van World Horti Center kom je ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid tegen. Aan ieder van deze vier O’s is een partij te koppelen, in het geval van onderzoek is dit Vertify. Zij beschikken over een moderne onderzoeksfaciliteit waarin 39 onderzoekkassen te vinden zijn. Hier doen zij onderzoek naar onder andere techniek, teeltsystemen, gewasbescherming en veredeling. Maar bedrijven kunnen ook met andere onderzoeksvragen bij hen terecht. Sommige onderzoeken worden niet alleen gedaan, maar samen met studenten van MBO Westland en ook ondernemers die onderdeel zijn van World Horti Center. Zo komen de verschillende O’s ook hier weer samen.

De afgelopen jaren is Vertify uitgegroeid tot een van de belangrijkste agrarische onderzoekscentra van Nederland op het gebied van praktijkgericht onderzoek. Met eigen locaties in Noord-Holland en in het Westland en uitvoeringslocaties op ruim 100 plaatsen door heel Nederland en België. Vertify is een organisatie die praktijkgericht onderzoek uitvoert. Daarmee genereren ze kennis en toepassingen voor opdrachtgevers: primaire producenten, toeleveranciers en afnemers van de tuin- en akkerbouw. Dit kan zowel worden gedaan op proefvelden als in onderzoekkassen. Hiermee stimuleren, faciliteren en organiseren ze innovatie in de bedrijfstak en bieden de gehele keten in binnen- en buitenland de gelegenheid om producten en diensten te exposeren en kennis te delen. Belangstellenden vanuit de hele wereld zijn van harte welkom om zelf te zien en ervaren hoe de Nederlandse tuin- en akkerbouw bijdraagt aan duurzame voedselproductie, gezondheid en welzijn.

Heb je een onderzoeksvraag?

Dan is Vertify jouw onderzoekspartner. Vanuit de verschillende locaties in Nederland en België, waaronder World Horti Center, kunnen ze ondersteuning bieden bij de uitvoering van jouw idee, project of onderzoek, van A tot Z. Van begeleiding bij het opstarten van een onderzoek en het bij elkaar zoeken van de juiste partijen tot het uitzoeken van subsidiemogelijkheden en de volledige uitvoering en begeleiding van een onderzoek. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de website van Vertify.