Werkplek

Home / Plan je bezoek / Werkplek

Kom jij werken in het clubhuis van de internationale glastuinbouwsector?

Een unieke werkplek in het hart van de innovatieve tuinbouwsector, voor veel bedrijven, startups en ZZP’ers is dat de ideale situatie. Die ideale situatie vind je in World Horti Center. In het clubhuis van de internationale glastuinbouwsector komen dagelijks ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid samen om te werken aan een betere sector. Dit en de vele bezoekers van over de hele wereld zorgen ervoor dat het pand dagelijks bruist. Ook zijn er vaak openbare events waar je bij aan kunt sluiten.

In World Horti Center kun je kantoorruimte huren, maar ook losse werkplekken. Voor €310 per maand kun jij aan de slag in deze dynamische omgeving, dit is inclusief goede wifi, een parkeerplek en je kan gebruik maken van receptiediensten zoals het ontvangen van bezoekers en post & pakketten. Daarnaast heb je de mogelijkheid spreekkamers en vergaderruimtes te huren voor bijeenkomsten. Of je kunt een lekker broodjes eten in ons restaurant.

Dus zoek jij een plek in het hart van de sector waar het iedere dag bruist? Kom dan eens een kijkje nemen in World Horti Center. Goed te weten, het contract is maandelijks opzegbaar, dus je kan het ook direct proberen natuurlijk.

Tot snel!

Maak een afspraak met Will

Nieuwsgierig geworden en wil je eens vrijblijvend een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met onze accountmanager Will Zuiderwijk. Hij hoopt je binnenkort welkom te heten.