I-Grow

Home / Thema’s / I-Grow

 

Het I-Grow Paviljoen in World Horti Center is een unieke samenwerking tussen de topbedrijven in indoor farming. Samen hebben ze een beleving ontwikkeld waarin bezoekers alles leren over de laatste ontwikkelingen in deze innovatieve industrie. Maar I-Grow is meer dan een plek om te leren over indoor farming. Het is ook een community van pioniers die bereid zijn om kennis te delen en betekenisvolle relaties aan te gaan met elkaar, met de overheid en met instituten. Door samen te werken gelooft de I-Grow community dat ze veel sneller indoor farming technologie kan ontwikkelen die nodig is om duurzaam voldoende gezond producten te telen in de toekomst.

Op deze pagina vind je alles wat met I-Grow te maken heeft. Van artikelen, tot beeldmateriaal en interessante webinars die je hier kunt terugkijken. Wil je I-Grow in het echt ervaren? Boek dan een HortiXperience en geef bij de boeking aan dat je een bezoek wil brengen aan dit themaplein. Onze HortiXpert vertelt je er graag meer over, natuurlijk krijg je ook de 360° film in de Black Box te zien.

I-Grow impressies

Kijk de I-Grow webinars hier terug

Participanten

Nieuws over I-Grow

∑-Grow Inside: CEA een gamechanger voor retail?
∑-Grow

Op dinsdag 7 november organiseert World Horti Center het zesde I-Grow Inside webinar. Een sterk panel van professionals staat klaar om te praten over het onderwerp ‘CEA: een gamechanger voor...

Lees meer
Het ∑-Grow Inside panel vroeg zich af: Hoe houden we steden leefbaar?
∑-Grow Inside webinar: Integratie van voedselproductie in circulaire steden
Levendige discussie tijdens vierde editie ∑-Grow Inside
Doe mee aan het ∑-Grow Inside seminar op 28 maart