Word onderdeel van World Horti Center

Home / Word onderdeel van World Horti Center

Word onderdeel van World Horti Center

Jaarlijks ontvangt World Horti Center zo’n 30.000 bezoekers van over de hele wereld. Zij laten zich in hét kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouwsector inspireren en informeren. Als participant laat je hen zien waar je goed in bent door middel van deelname in één van de themapleinen, het tonen van informatie in een identity stand of het showcasen van producten in een hardware stand. Ook kun je ervoor kiezen een kantoor te huren in World Horti Center en op die manier ‘altijd’ aanwezig te zijn. Welke vorm je ook kiest, participatie is altijd onderdeel van het pakket.

Naast de vele bezoekers kent World Horti Center nog een aantal unieke punten. Zo werken ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid hier nauw samen aan een innovatieve sector. Heeft Vertify 39 onderzoekskassen onder het World Horti Center dak. En ook studeren er dagelijks zo’n 1.200 studenten bij MBO Westland, zij volgen onder andere tuinbouwgerelateerde opleidingen waarmee een nauwe samenwerking is.

Lees hieronder verder voor de verschillende opties en word onderdeel van World Horti Center.

 

Kantoor huren?

Huur jouw kantoorruimte in het hart van de glastuinbouwsector. In World Horti Center werken ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid nauw samen aan een innovatieve sector. Door kantoor te huren word je automatisch participant van World Horti Center en profiteer je onder andere van dit netwerk. World Horti Center ligt centraal in Westland met een goede verbinding naar de A4 en de A20. In dit unieke pand zijn verschillende vergaderzalen aanwezig, een auditorium (het Rabotorium genoemd) en een mooi evenementenplein. Als kantoorhuurder, oftewel participant, kun je hier tegen gereduceerd tarief gebruik van maken. Ook kun je een afspraak inplannen met relaties in ons restaurant of aan één van de vergadertafels in het pand.

 

Identity stand

Jouw eigen stukje museummuur als bedrijf! In een museum kijk je naar verschillende kunstwerken, in World Horti Center naar de nieuwste innovaties en technieken. Deze kun je als bedrijf onder andere tonen in een identity stand, zo’n stand is qua opzet vergelijkbaar met expositieruimtes in musea. Laat als bedrijf zien waar je voor staat, wat jou typeert. Dit kan doormiddel van video, een heldere afbeelding of gave innovatie. Wij zorgen voor een bord met meer uitleg over jouw bedrijf en een verwijzing naar onze bezoekersapp. Via deze app komt een bezoeker nog meer te weten over jouw bedrijf, de geboden producten of services en de bezoeker kan contact met je opnemen.

 

Hardware stand

Wil je het groter aanpakken als bedrijf? Huur dan een hardware stand, hier heb je meer ruimte om producten, techniek of innovaties te laten zien. Denk aan een beursstand, maar zonder de stoelen, tafels en bar. Het draait allemaal om de producten, laat zien wat je in huis hebt. Inspireer en informeer bezoekers en laat zien waar jouw bedrijf goed in is, een echte showcase dus!

 

Verschillende voordelen

Enthousiast geworden over bovenstaande opties? Dan hebben we goed nieuws, want welke optie je ook kiest, ze brengen verschillende voordelen met zich mee:

  • Aantal keer per jaar korting op vergaderzalen;
  • Gratis deelname aan de banenmarkt die onderdeel is van de Talentweek;
  • Toegang tot de Let’s Connect netwerkbijeenkomsten;
  • Mogelijkheid tot pitchen bij bezoeken van (buitenlandse) delegaties;
  • Gratis deelname aan Let’s Meet, het netwerkevent voor de glastuinbouwsector;
  • Participantenbijeenkomsten, exclusief voor jou als participant.

Meer weten over participatie in World Horti Center? Neem hiervoor contact op met onze accountmanager Will Zuiderwijk via willzuiderwijk@worldhorticenter.nl en word onderdeel van World Horti Center.