Rondleidingen

Home / Plan je bezoek / Rondleidingen

HortiXperience

Laat je tijdens een rondleiding inspireren door en informeren over de internationale glastuinbouwsector door één van onze HortiXperts. In ruim anderhalf uur wordt je meegenomen door World Horti Center en krijg je alles te horen over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de sector.

Wat kun je verwachten?

Jouw HortiXpert neemt je mee langs verschillende themapleinen, identity en hardware stands. Daarnaast krijg je de onderzoekskassen van Vertify te zien, mag je een kijkje nemen bij MBO Westland waar onderwijs en bedrijfsleven samenkomen en krijg je meer te horen over de ruim 100 bedrijven die participeren in World Horti Center. Beter gezegd, een rondleiding door World Horti Center is een echte HortiXperience.

Wil je meer weten over één of meerdere themapleinen tijdens jouw rondleiding? Geef dit dan aan in onderstaand boekingsformulier. Je kan op dit moment kiezen uit I-Grow, Cultivation for Compounds, Value Chain en de HortiHeroes Startup Wall. Andere thema’s volgen binnenkort en zijn dan ook toe te voegen aan een rondleiding.

De kosten hiervoor bedragen €495,- ex BTW. Onze HortiXperts hopen je binnenkort rond te mogen leiden.

Taste & Feel tour

De Taste & Feel tour bestaat uit een gecombineerd bezoek aan Tomatoworld én World Horti Center, zoals de naam al zegt staat deze tour in het teken van proeven en beleven. Tijdens een rondleiding door World Horti Center wordt je net als bij de HortiXperience meegenomen langs de verschillende themapleinen, identity en hardware stands. Daarnaast krijg je de onderzoekskassen van Vertify te zien, mag je een kijkje nemen bij MBO Westland waar onderwijs en bedrijfsleven samenkomen en krijg je meer te horen over de ruim 100 bedrijven die participeren in World Horti Center. Laat je tijdens de rondleiding inspireren door en informeren over de internationale glastuinbouwsector en komt meer te weten over de unieke samenwerking tussen ondernemers, onderzoek, onderwijs en overheid.

Na het bezoek aan World Horti Center maak je een transfer van maximaal 5 minuten naar Tomatoworld, hier staat je een echte beleving in een high tech fieldlab te wachten. Data gedreven telen en robotisering staan hier in de spotlight. Een specialist vertelt je hoe innovatief de Nederlandse telers hun producten kweken. Je ziet hommels hun werk doen en voelt hoe de tomatenplanten groeien in een aangenaam klimaat. Als al je vragen over de teelt en de technieken zijn beantwoord kom je in de Tomatoworld ‘snoepwinkel’ terecht, in het seizoen kun je hier proeven van zo’n 40 verschillende rassen. Ook hoor je hier meer over de karakteristieken en de gebruiksmogelijkheden van de verschillende rassen.

De kosten voor deze combinatietour bedragen €795,- ex BTW voor maximaal 20 deelnemers. Let op: voor het vervoer tussen World Horti Center en Tomatoworld dien je beschikking te hebben over eigen vervoer, dit is namelijk niet inbegrepen.