Thema’s

World Horti Center houdt zich bezig met actuele, maatschappelijke en informatieve thema’s. Hiervoor werken we nauw samen met onze participanten en kennispartners. Op deze manier wordt altijd de laatste kennis en innovatie geboden.

Home / Thema’s

Laat je inspireren en informeren op één van onze vier themapleinen: I-Grow, Cultivation for Compounds, Value Chain en de HortiHeroes Startup Wall. Kom meer te weten over deze thema’s door de bijbehorende pagina’s te bezoeken. Ben je van plan een HortiXperience te boeken en wil je tijdens de rondleiding meer horen over één of een aantal van deze thema’s? Geef dit dan aan in het boekingsformulier, zo kan jouw HortiXpert hier rekening mee houden.

Naast de huidige vier themapleinen wordt er hard gewerkt aan een flink aantal nieuwe themapleinen, zo is er steeds weer iets nieuws te ontdekken in World Horti Center. De thema’s Water, Energie, Complex Constructions, Power of Plants, Health, Robocrops en Sierteelt. Deze kun je later in 2024 komen ervaren.

De Black Box

Beleef een unieke ervaring in de Black Box met de 360° graden films over I-Grow en Cultivation for Compounds. Deze films gaan dieper in op de thema’s en geven stof tot nadenken. Hierna kun je over het themaplein rondlopen en meer te weten komen over het onderwerp, ook ontdek je welke bedrijven hier expertise in hebben. Nieuwsgierig geworden naar de themapleinen of één van de unieke films? Boek een HortiXperience en ervaar het zelf!