Cultivation for Compounds

Cultivation for Compounds is gericht op een belangrijke nieuwe ontwikkeling in de tuinbouw; de productie van planten voor inhoudsstoffen. De verwachting is dat de teelt voor inhoudsstoffen in plaats van zoveel mogelijk kilo’s in de toekomst een steeds grotere rol zal innemen binnen de tuinbouwsector. Bij het themaplein Cultivation for Compounds ligt de focus volledig op de teelt van cannabis voor inhoudsstoffen.

Home / Thema’s / Cultivation for Compounds

 

Het unieke aan dit themaplein is de samenwerking tussen Vertify, Cultivators en World Horti Center samen met een groep toegewijde leveranciers vormen zij het consortium Cultivation For Compounds. Daarnaast hebben de bedrijven die het consortium vormen een ruime ervaring in de wereldwijde, legale cannabisindustrie. Samen voeren deze partijen actief een vierjarig onderzoek uit op een externe locatie.

Op het themaplein kun je door het laboratorium lopen en meer ontdekken over de teelt voor inhoudsstoffen en de verschillende stappen die hierbij komen kijken. Kijk naar een hologram van een cannabisplant, klik op één van de touchscreens om meer te weten te komen over de bedrijven achter het themaplein of neem een kijkje in de vitrinekast en zie welke producten er zoal gemaakt worden van de verschillende inhoudsstoffen. Aansluitend is er 360° graden film ontwikkeld die de thematiek introduceert, deze is te kijken in de Black Box.

Op deze pagina vind je verschillende artikelen en beeldmateriaal over het thema. Wil je er meer over horen? Boek dan een HortiXperience en kom nog meer te weten over Cultivation for Compounds. Ook worden er jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd, hou hiervoor onze evenementenkalender in de gaten.

Cultivation for Compounds impressies

Participanten

Nieuws over Cultivation for Compounds

Cannavigia’s Participation in the “Cultivation for Compounds” Project
Cultivation for Compounds

Cannavigia is excited to participate in the Cultivation for Compounds project (CfC). The CfC is an innovative initiative focused on the advancement of cannabis cultivation for specific cannabinoids. This project...

Lees meer
CfC International Event op 10 juni
Shimadzu: Analytical toolbox for hemp and cannabis testing
“Cultivation for Compounds consortium connects and informs growers and suppliers in the cannabis industry,” Cannabis-Drying.com
“Research is the Time to Make Mistakes and Learn” MJ-Tech about Cultivation for Compounds Consortium
“Fluence is More than a Lighting Manufacturer” Fluence about Cultivation for Compounds Consortium
Cultivation for Compounds; The laboratory is the eyes and ears of a project like CfC
DCM about Cultivation for Compounds consortium
Cultivation for Compounds; Interview with Jeroen Sanders, representing Vertify
Cultivation for Compounds; Interview with Juliette Pijnakker of Biobest Group