CfC International Event op 10 juni

Op maandag 10 juni organiseert het Cultivation for Compounds consortium het CfC International Event bij het World Horti Center. Deelnemers kunnen een middag verwachten met toonaangevende sprekers uit de industrie, de mogelijkheid om in contact te komen met maximaal 200 internationale cannabisondernemers en de kans om matches te maken met de CfC participanten. Daarnaast krijgen deelnemers de kans om de onderzoeksfaciliteit te verkennen, wat een zeer unieke kans is.

Home / Nieuws / CfC International Event op 10 juni

Wat is Cultivation for Compounds?

Cultivation for Compounds is een van de themapleinen in World Horti Center, maar bovenal is het een consortium van verschillende bedrijven die samen onderzoek doen naar cannabis. Het consortium richt zich op een belangrijke ontwikkeling in de tuinbouw, namelijk de productie van planten voor compounds, in dit geval cannabis. Bij World Horti Center kunnen bezoekers door een laboratorium op het themaplein lopen en meer ontdekken over het kweken van cannabis voor compounds en de verschillende fasen die daarbij betrokken zijn. Ze kunnen ontdekken welke producten worden gemaakt van verschillende compounds en meer leren over de bedrijven die betrokken zijn bij het consortium. Op 10 juni organiseert het consortium een internationaal evenement in World Horti Center aan het begin van de GreenTech week.

Evenementenprogramma

Het consortium is blij om het volle kennisprogramma met u te delen. Op 10 juni zullen deelnemers meer leren over Cultivation for Compounds door middel van verschillende presentaties en door in contact te komen met de consortiumpartners. Hoogtepunt van de middag is een zeer exclusieve excursie naar de Vertify-locatie waar deelnemers het lopende onderzoek kunnen zien. Hieronder vindt u het programma in meer detail.

13:00 – 14:45 uur | Verken het CfC paviljoen, dompel u onder in de meeslepende 360-film en ga in gesprek met verschillende deelnemers. Daarna gaat de groep op een rondleiding naar Vertify voor een informatief bezoek aan de kweeklocatie en een diepgaande uitleg van het lopende onderzoek.

15:00 – 16:30 uur | Conferentie, met de volgende onderwerpen:

  • Timo Bongartz: Duitse Cultivation Clubs – Hoe het kweken te beheren?
  • Sonny Moerenhout: CfC Cultivation onderzoek update
  • Panel Discussie: Het verkennen van de toekomst van cannabis kweken

16:30 – 17:00 uur | Netwerkborrel

Markeer de middag van 10 juni in uw agenda. Het evenement vindt plaats in World Horti Center, Europa 1, Naaldwijk, Nederland. Registratie voor het evenement is vereist en kan gedaan worden via deze link: