Biobest

Biobest is wereldwijd actief in advisering, verkoop en distributie van biologische gewasbescherming voor uw teelten. Met meer dan 1.000 medewerkers in meer dan zestig landen en negen productielocaties wereldwijd, is Biobest een toonaangevende internationale speler op het vlak van biologische bestrijding en bestuiving. 

Ons productgamma omvat een breed scala aan nuttige insecten, mijten, aaltjes, hommels, biopesticiden en monitoring- en scoutingproducten. Met dit uitgebreid aanbod leveren we zowel aan producenten als distributeurs. Op die manier bieden we u een compleet productgamma aan voor uw IPM-strategie.  

In onze ”no-nonsense” aanpak streven we naar een nauwe samenwerking met de teler om tot optimale resultaten te komen. Wij onderscheiden ons door een hoog kennisniveau van geïntegreerde bestrijding in de volle breedte en door maatwerk te voorzien voor elke klant. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op korte communicatielijnen, correcte logistiek en een hoge en constante productkwaliteit. 

“Knowhow is the key” in al onze activiteiten. Daarom is ons R&D team dagelijks bezig oplossingen te ontwikkelen voor uw IPM vraagstukken van vandaag en die van morgen. 

Adres

Ilse Velden 18
Westerlo, Antwerpen, 2260
E-mail Telefoon