Nieuw relatie-evenement voor glastuinbouw sector

Woensdag 1 november organiseert World Horti Center een nieuw relatie-evenement voor de glastuinbouwsector genaamd Let’s Meet. Tijdens dit nieuwe evenement, dat gratis toegankelijk is voor iedereen, staan netwerken en ontmoeten centraal. Bezoekers zijn tussen 12.00 en 20.00 uur van harte welkom. Of je nu teler, toeleverancier, ondernemer of gewoon nieuwsgierig bent, kom een kijkje nemen in World Horti Center. Met ruim 40 deelnemende bedrijven is er genoeg te ontdekken. Tijdens de dag worden tevens verschillenden interessante presentaties en masterclasses gegeven.

Home / Nieuws / Nieuw relatie-evenement voor glastuinbouw sector

Ruim 40 deelnemende bedrijven

Tijdens Let’s Meet is een mooie afspiegeling van de glastuinbouwsector aanwezig in World Horti Center. Denk hierbij aan kassenbouw, teeltsystemen, techniek, verpakkingen, groeimedia, verzekeringen, advies, telers, klimaat en nog veel meer. Een groot deel van de participanten van World Horti Center laat zien wat ze in huis hebben en waar ze goed in zijn. Daarnaast is er een aantal bedrijven van buitenaf aanwezig, dit zorgt voor een mooie mix in het aanbod. Mario Nederpelt, Marketing & Communicatie Specialist bij World Horti Center kijkt uit naar dit nieuwe evenement en hoopt op veel bezoekers. ‘Let’s Meet is een laagdrempelig en gratis evenement voor iedereen. Woon je in Westland? Kom dan zeker een kijkje nemen. Met ruim 40 deelnemende bedrijven is er genoeg te ontdekken. Er staat de hele dag een goede kop koffie voor je klaar en tussen 16.00 en 20.00 uur is de bar geopend. Zo kun je onder het genot van een drankje bijpraten met relaties of nieuwe opdoen’ aldus Nederpelt.

 

Wat, wanneer en waar

Let’s Meet wordt georganiseerd in World Horti Center tussen 12.00 en 20.00 uur, adres is Europa 1 in Naaldwijk. Toegang is gratis voor iedereen. Er staat de hele dag koffie en thee klaar en later op de dag opent de bar voor een drankje, ook dit is gratis. Naast de ruim 40 deelnemende bedrijven worden er over de dag heen verschillenden presentaties en masterclasses georganiseerd in het Rabotorium. Onder andere UWV en een aantal bedrijven die op het evenement staan leveren hier een bijdrage aan.