World Horti Center opent haar deuren voor particulieren

World Horti Center in Naaldwijk opent op vrijdag 29 september haar deuren voor particulieren. Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in dit unieke gebouw, dan is dit uw kans. World Horti Center is het kennis- en innovatiecentrum voor de glastuinbouwsector. Hier komen ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid samen om te werken aan een innovatieve sector.
Na het succes van vorig jaar en omdat het centrum vijf jaar bestaat worden de deuren weer geopend voor geïnteresseerde particulieren.

Home / Nieuws / World Horti Center opent haar deuren voor particulieren

Wat is World Horti Center?

World Horti Center is het kennis- en innovatiecentrum voor de glastuinbouwsector. Ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid werken hier samen aan een innovatieve sector. Dit unieke concept trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers van over de hele wereld die zich laten inspireren en informeren. ‘World Horti Center richt zich voornamelijk op de zakelijke markt, dit maakt dat de deuren normaal gesproken gesloten zijn voor particulieren.’ aldus Mario Nederpelt, Marketing & Communicatie Specialist bij World Horti Center. Nederpelt: ‘Toch merken we dat mensen uit de regio nieuwsgierig zijn naar ons gebouw en wat we doen. Daarom hebben we besloten om onze deuren vrijdag 29 september weer te openen voor particulieren’.

 

Hoe ziet een rondleiding eruit?

Tijdens een bezoek aan World Horti Center neemt één van de ervaren gidsen u mee voor een rondleiding van ruim anderhalf uur door het gebouw. Sinds de opening in 2018 is er veel veranderd in World Horti Center. Zo is de opzet van een vaste beursvloer veranderd naar een insteek met verschillende themapleinen. De HortiXpert neemt u mee langs de verschillende thema’s, hier leert u onder andere meer over indoor farming, teelt voor inhoudsstoffen, start-ups en de gehele waardeketen binnen de sector. Ook krijgt u een 360 graden film te zien in de Black Box, een kijkje in de onderzoekskassen van Vertify en komt u meer te weten over MBO Westland.

Praktische informatie

De rondleiding vindt plaats op vrijdag 29 september van 14.00 tot 15.30 uur. World Horti Center is gevestigd aan Europa 1 in Naaldwijk, op de Horti Campus tegenover Royal FloraHolland. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar voor inwoners uit de buurt wordt het aangeraden om op de fiets te komen. Een rondleiding van anderhalf uur kost €15 per persoon inclusief een drankje achteraf. Wilt u deelnemen aan de rondleiding? Reserveer dan een plek door een e-mail te sturen naar events@worldhorticenter.nl. Zin in een lunch of koffie van te voren? Kom langs in het restaurant van World Horti Center.